Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom

Pressmeddelande: Scandraft och Plockmatic i starkt samarbete

Scandraft och Plockmatic Document Finishing inleder tätt samarbete
Två uppstickare i branschen för efterbehandling av arktryck med lång erfarenhet och brett kunnande inleder ett nära försäljnings- och servicesamarbete . Med Tryckfaktors stora bredd på maskiner och framförallt förbrukningsmaterial tillsammans med Plockmatics fantastiska maskinutbud så kommer vi att kunna erbjuda våra kunder oslagbar tillgänglighet, sortiment och kunnande, berättar Anders Trillkott, VD på Scandraft.
För ytterligare information kontakta Anders Trillkott, VD på Scandraft AB eller Jan Marstorp, VD på Plockmatic Document Finishing AB.
 
Scandraft/Tryckfaktor
Tryckfaktor ingår sedan 2012 i Scandraft som därmed skapar en helhet som leverantör till den grafiska branschen. Varumärket specialiserar sig på maskiner och förbrukning av efterbehandling för digitalt arktryck.
– Våra typiska kunder är de som arbetar med efterbehandling i mindre serier. Det kan handla om 200 laminerade broschyrer eller bara 50 böcker som ska efterbehandlas.
– Vår strävan är att alltid ge snabb och personlig service samt att ta fram just den maskinpark och det förbrukningsmaterial som är optimalt för varje kund!
– Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av efterbehandlingsmaskiner och tillbehör för inbindning, laminering, borrning, häftning, skärning och förpackning. Produkterna kommer från internationellt ledande leverantörer.
Fokus hos Tryckfaktor är precis som hos Scandraft: Långa relationer, personlig service och hög kvalitet. Målsättningen är att ha allt för omgående leverans, utan väntetider!
– Vi har ett välfyllt lager i Mölnlycke och ett plocklager i Stockholm. Vi gör alltid vårt yttersta för att kunna leverera så snabbt som möjligt!

 
Plockmatic Document Finishing AB

Vi är det naturliga steget i utvecklingen av Plockmatic International AB och Morgana Co Ltd. Plockmatic International startades 1974 och har utvecklats till en av de ledande i världen på finishing utrustning såväl online som near line. Under 2013 förvärvades det framgångsrika brittiska företaget Morgana i England som ett led i en expansion inom affärsområdet. Både Plockmatic International och Morgana utvecklar och tillverkar produkter i egna fabriker. Plockmatic har sin R & D i Stockholm och fabriken i Riga, Lettland. Morgana har såväl utveckling som tillverkning i Milton Keynes ca 65 km norr om London.

Båda företagen har en mycket hög exportandel med totalt ca 90 % utanför sina respektive hemmamarknader. Exporten går till fristående distributörer och globala företag som Xerox, Ricoh, Sharp m fl. Plockmatic och Morgana ingår i Grimaldi Industrier som är välkänt bland annat för varumärken som Bianchi, Crescent och Monark men som också har företag inom verkstadsindustri och e-Learning mm.

För att bättre tillgodose den svenska marknaden kommer nu Plockmatic Document Finishing AB att eftersträva ett nära samarbete med den grafiska branschen med specialitet på efterbearbetning eller ”finishing” som det numer kallas. Sortimentet av system och utrustningar kommer förutom från de egna fabrikerna från ledande tillverkare inom branschen.

Vår ambition är nu att bygga upp en stark relation och ett gott samarbete med våra kunder och att ge de bästa lösningarna som finns inom vårt område. Därigenom skapar vi förutsättningar för våra kunder att alltid kunna göra sitt bästa
.
 
 
 
 
 


rotatrim trimfast polarsign planatol matrix  
fastbind easymount inglet gbc technifold creasestream

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?